Bredband & TV

Bredband

Alla föreningens hushåll* är gruppanslutna till bredband med hastighet 700-1000/1000Mbit/s hos Ownit, till en kostnad av 59:-/månad och lägenhet. Bredbandsavgiften debiteras som en separat kostnad vid sidan av medlemsavgiften (bredbandsavgiften kommer alltså inte att påverkas vid eventuella förändringar av medlemsavgiften) på de vanliga avgiftsavierna. Föreningen reserverar sig för att det i ett fåtal lägenheter kan saknas uttag, en komplettering med nya uttag får då bekostas av lägenhetsinnehavaren.

Vid eventuella problem eller frågor kring anslutningen, kontakta Ownit.

Tele: 010-525 07 300 E-post:

Det finns också möjlighet att teckna bredband via com hem, vars uttag finns i lägenheterna*.

*Föreningen reserverar sig för att det i ett fåtal lägenheter kan saknas uttag, om lägenhetsinnehavaren vid installationen inte släppt in installatörerna. Om så är fallet bekostas en komplettering med nya uttag av lägenhetsinnehavaren. Föreningen har inte några register över vilka lägenheter som eventuellt saknar bredbandsuppkoppling eller var uttagen skall sitta/sitter. 

 
TV

Föreningen anlitar Tele2 med Digitalt grundutbud. Kabelteveavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen.

De digitala kanaler som ingår i vårt avtal är:

SVT1, SVT1 HD, SVT2, SVT2 HD, SVT24, SVT24 HD, Barnkanalen, Barnkanalen HD, Kunskapskanalen, Kunskapskanalen HD, TV3, TV4, TV4 HD, Kanal 5, TV6, Kanal 7, Kanal 8, Kanal 9, Kanal 10, Kanal 11, Kanal 12, FOX, TLC, AXESS TV, Lokalkanalen